Den gode samtale v/ Heidi Arnevik:

E-post: arnevik@gmail.com  /  Mob: 98 60 90 45

 

Gjennom bevisste spørsmål, undring, refleksjon, og oppmerksomt nærvær avdekkes lag for lag av livet og hva det har av innhold.

Ved denne bevisstheten endres tankemønster, for vi kan aldri løse et problem med de samme tankene som skapte problemet.

 

Den gode samtale legger vekt på oppmerksomt nærvær for å få frem bevisstheten om at et hvert menneske har i seg viten om hva som er godt for det.

 

Helhetsveiledning ivaretar sosiale, mentale, og åndelige sider ved ved mennesket.

 

Kontakt Heidi direkte for å avtale en tid som passer, hun har hjemmekontor på Byåsen, Trondheim. Timer ved klinikken kan tilbys etter avtale.

Chandra.png

OBS: Yogalærer Hege Kristin Stokka har en pause her ved Trondheim Naprapati.

ROLIG YOGA:
En time hvor vi har fokus på å stresse ned, senke skuldrene og myke opp muskler og ledd i kroppen. Gjennom enkle yogaøvelser og fokus på pust veileder vi deg gjennom en rolig og avslappende time. Det vil også bli undervist i enkle teknikker fra mindfulness. Åpent nivå, tidligere erfaring med yoga ikke nødvendig. Passer veldig fint for deg som plages med anspent og stiv muskulatur, og for deg som bare ønsker å stresse litt ned i hverdagen.

 

De fleste av øvelsene gjøres liggende eller sittende. Dette kan være i form av myke bevegelser eller mer statiske strekker. Slik hjelper vi til med å forbedre og vedlikeholde bevegeligheten i leddene og øke blodgjennomstrømming til muskler, sener, ledd og bindevev. Det rolige tempoet i klassen kombinert med at pust og bevegelse får flyte sammen hjelper til å roe ned nervesystemet. Dette vil igjen kunne gi en mer kroppslig og mental ro.

 

Jeg driver enkeltpersonforetaket Chandra Yoga og holder til i Trondheim Naprapati sine lokaler hvor jeg både underviser yoga og har kontor. Har drevet med yoga i over ti år og tok min yogalærerutdannelse (RYT200) godkjent av Yoga Alliance gjennom yogasenteret Zenit Yoga i Trondheim hvor jeg også underviser. I tillegg har jeg deltatt på ulike workshops og kurs med yogalærere fra inn- og utland. Å søke kunnskap utenfor yogafeltet har også vært en viktig del for utviklingen av egen yogapraksis og undervisnings- og lærerrollen. Her har meditasjon, mindfulness, qigong og bevegelighetstrening vært viktige bidragsytere. Etter mange år med kronisk sykdom har spesielt interessen for yoga som terapeutisk verktøy vokst seg gradvis sterkere. Dette har ført meg i retningen av en forståelse for hvordan ulike typer for stress og belastning påvirker både vår fysiske og mentale helse, og hvordan pust, mindfulness og riktig type og mengde bevegelse kan ha en positiv effekt på helsa vår. Og for meg er det viktig at yoga skal være tilgjengelig for alle, uansett utgangspunkt!

 

Høsten 2016/våren 2017 tok jeg en 120 timers videreutdanning i mindfulness med Viggo Johansen. Du kan lese mer om utdannelsen her.

 

Chandra Yoga underviser semesterklasser, kortere ukeskurs, bedriftsyoga og privattimer.
Jeg kan skreddersy opplegg som passer akkurat til ditt eller din bedrifts behov!

 

Ta gjerne kontakt med meg:

 

Tlf: 41 12 96 25
E-post: trondheimyoga@gmail.com

Web: www.chandrayoga.no

Bilde-Mona-e1556443202743.jpg

 

Mona Nordli og Kristin Haugland har jobbet her ved klinikken i Ilsvika 2 dager i uken hver imens Vigdis har vært i foreldrepermisjon.

Mona driver til vanlig egen naprapatklinikk i Stjørdal.

Kristin fortsetter å jobbe som naprapat i Rindalen og Melhus.

 

Tusen takk for samarbeidet! 

 

 

 

 

 

Profilbilde-Susanne-Frank.jpg

Susanne Frank

Susanne jobber i Stjørdal.

Susanne jobber med Fysioterapi, Manuell terapi, Lymfedrenasje, cranio-sacral-terapi, bioresonans og massasje.

 

Utdanning:

Fysio utdanning: Reha-Akademie-Berlin 1999-2002

Manuell terapi 2005 Cranio-sacral-terapi : Upledger Institutt 2006-2009

Bioresonansterapi : Manfred Denecke 2009