vigdis.jpg

Vigdis er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm 2004 - 2008, startet Trondheim Naprapati i 2010.

Det er alltid interessant å se hvordan funksjonen i kroppens bevegelsesapparat kan optimaliseres, for å se om det kan påvirke prestasjonen, enten målet er å fungere i det daglige på jobb og sosialt, eller det er terping på teknikk i idrett på høyt nivå, eller midt imellom der et sted!

 

Alle har nytte av naprapati!

Jeg brenner for naprapatien og det å utgjøre en forskjell for andre i deres liv!

Min treningsinteresse går hånd i hånd med interessen for naprapati og dermed funksjonen i kroppens muskler og ledd; hvordan de fungerer sammen i bevegelsene vi gjør i det daglige og i forskjellige typer aktivitet. Jeg har nytte av min sans for detaljer både i mitt yrke som naprapat, og i min egen utvikling i idrett og trening.

 

Jeg har selv spilt aktivt i 1. div fotball på videregående, og har 7 års erfaring i 1. div volleyball i Trondheim. Nå er utfordringen å holde hjulene i gang og samtidig ta vare på en 2 årig propell, det krever sin kvinne! 

Vigdis har jobbet selvstendig som naprapat i Trondheim siden 2008, de første årene delte hun tiden i Mo i Rana som er nært hennes hjemsted,  Nesna kommune.I Trondheim startet hun virksomhet i Kongens gate i 2008-09, i Fjordgata 2009-14, i Dronningens gate 2014-15, og har nå `bodd seg inn`  i Ilsvika siden august 2015.

Treningsanalyse:
Vigdis tilbyr gjennomgang av øvelser og trening for å hjelpe deg til å forberede kroppen din til de utfordringer og belastninger som du ønsker at den skal klare! Mål med treningen bestemmer du selv, det kan være så enkelt og så vanskelig som å komme seg igjennom hverdagen uten smerter!

 

Treningen innebærer for det meste øvelser med egen kroppsvekt, slik at man også kan gjøre øvelsene hjemme! Jeg får være med og passe på at øvelsene jeg gir blir utført hensiktsmessig for hver enkelt, tilpasset individuelle forutsetninger og mål. Treningen passer for alle!

Kurs:

  • Rehabiliteringskurs, 2011

  • Superfeet såler, 2012

  • Dry Needle – Triggerpunktbehandling med akupunkturnåler, 2013

  • STAC Professional – Integrere manuell behandling med funksjonell trening, 2014

  • Mammamagekurs med Katarina Woxnerud, 2014

  • Etterutdanningskurs i regi av Norges Naprapatforbund, 2016

  • Hypopressiv trening, grunnkurset. 2021

received_1611719222515488.jpeg

Jonas ble uteksaminert ved Naprapathögskolan i Stockholm 2022.

I tillegg til over 3 år klinisk erfaring hos Naprapathögskolans klinikk i Stockholm har Jonas også tidligere jobbet deltid her hos Trondheim Naprapati.

Jonas undersøker, diagnostiserer og behandler både langvarige og akutte smerter og lidelser i kroppen.

Alle mennesker har forskjellige utgangspunkt og behandlingen vil derfor alltid være tilpasset deg og dine behov.

 

Treningsveiledning inngår også som en viktig del av behandlingen.

De siste årene har funksjonell trening og styrketrening vært en viktig del av hverdagen min. En personlig trener utdannelse virket derfor som en naturlig påbygning til naprapatutdannelsen.

Kurs:

  • Personlig trener EQF level 4 - 2020

  • Dry Needle – Triggerpunktbehandling med akupunkturnåler, 2018

Hos naprapaten er du i trygge hender. Velkommen!