vigdis.jpg

Vigdis fullførte utdannelsen ved Naprapathögskolan i Stockholm 2004 - 2008.

Har jobbet selvstendig som naprapat i Trondheim siden da, deltid i Mo i Rana i tillegg de første årene.

Startet min virksomhet i Kongens gate i 2008-09, i Fjordgata 2009-14, i Dronningens gate 2014-15, og nå er jeg i flotte lokaler i Ilsvika. Jeg brenner for naprapatien og det å utgjøre en forskjell for andre i deres liv!

Min treningsinteresse går hånd i hånd med interessen for naprapati og dermed funksjonen i kroppens muskler og ledd; hvordan de fungerer sammen i bevegelsene vi gjør i det daglige og i forskjellige typer aktivitet. Jeg har selv spilt aktivt i 1. div fotball på videregående, og har 7 års erfaring i 1. div volleyball i Trondheim. Jeg har nytte av min sans for detaljer både i mitt yrke som naprapat, og i min egen utvikling i idrett og trening.

 

Det er alltid interessant å se hvordan funksjonen i kroppens bevegelsesapparat kan optimaliseres, for å se om det kan påvirke prestasjonen, enten målet er å fungere i det daglige på jobb og sosialt, eller det er terping på teknikk i idrett på høyt nivå, eller midt imellom der et sted!

 

Alle har nytte av naprapati!

Treningsanalyse:
Vigdis tilbyr gjennomgang av øvelser og trening for å hjelpe deg til å forberede kroppen din til de utfordringer og belastninger som du ønsker at den skal klare! Mål med treningen bestemmer du selv, det kan være så enkelt og så vanskelig som å komme seg igjennom hverdagen uten smerter! Ønsker du fokus på din hofte, ditt kne, skulder eller andre plager, så ta kontakt så tar vi en gjennomgang med hver enkelt på forhånd for å avklare fokusområder og plager hver enkelt måtte ha.

 

Timene innebærer for det meste øvelser med egen kroppsvekt, slik at man også kan gjøre øvelsene hjemme! Jeg får være med og passe på at øvelsene jeg gir blir utført hensiktsmessig for hver enkelt, tilpasset individuelle forutsetninger og mål. Treningen passer for alle!

 

For å kunne sikre resultatet man ønsker forutsettes det at deltakerne øver på øvelser vi har avklart også hjemme i mellom hver økt.

Hos naprapaten er du i trygge hender.

 

Velkommen!

Kurs:

  • Rehabiliteringskurs, 2011

  • Superfeet såler, 2012

  • Dry Needle – Triggerpunktbehandling med akupunkturnåler, 2013

  • STAC Professional – Integrere manuell behandling med funksjonell trening, 2014

  • Mammamagekurs med Katarina Woxnerud, 2014

  • Etterutdanningskurs i regi av Norges Naprapatforbund, 2016