top of page
Bilde Vigdis.jpg

Alle har nytte av Naprapati! 

 

Vigdis har jobbet selvstendig som naprapat i Trondheim siden hun ble utexaminert Naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm 2004 - i 2008.

 De første årene delte hun tiden i Mo i Rana som er nært hennes hjemsted,  Nesna kommune der hun har vokst opp på Helgeland på en av perlene Handnesøya.

Vigdis syns alltid det er interessant å se hvordan funksjonen i kroppens bevegelsesapparat kan optimaliseres, for å øke prestasjonen, enten målet er å fungere i det daglige på jobb og sosialt, eller det er terping på teknikk i idrett på høyt nivå, eller midt imellom der et sted. Hun brenner for Naprapatien og det å utgjøre en forskjell for andre i deres liv! Naprapatien har et helhetssyn på individet og helse som favner mye forskjellig i den enkeltes liv, som gjør hver enkelt behandling interessant, men det er opp til hver enkelt hvor mye en vil `grave`i egen årsakssammenheng. 

Hennes interesse for øvelser og trening går hånd i hånd med interessen for Naprapati. Hun har en god sans for detaljer og funksjonen i kroppens muskler og ledd, og med Naprapatiens biomekaniske og psykologiske innhold ser naprapater på hver enkelt pasient med et veldig bredt perspektiv. 

 

På videregående gikk hun idrettsfag med både fotball og volleyball som egenvalgte idretter.

Har spilt 1. divisjon fotball i Nord-Norge og har  spilt totalt 7 år i 1. div volleyball ved NTNUI i Trondheim.

 

Nå er utfordringen å holde hjulene i gang og samtidig ta vare på en 3 årig propell, samtidig som hun er daglig leder ved Trondheim Naprapati, det krever sin kvinne! 

Trening:

De siste årene har hun selv har god hjelp av Hypopressiv Trening da stabiliteten og støttemusklene ikke fungerte så godt sammen lenger etter graviditet, fødsel og de belastninger som kreves av en for å ta vare på en ny person i verden. Denne treningsformen vil jeg anbefale absolutt alle som får smerter av bevege på seg, både menn og kvinner! 

Vigdis tilbyr treningstimer :

Vigdis tilbyr gjennomgang av øvelser og trening for å hjelpe deg til å forberede kroppen din til de utfordringer og belastninger som du ønsker at den skal klare. Mål med treningen bestemmer du selv, det kan være så enkelt og så vanskelig som å komme seg igjennom hverdagen uten smerter!

Treningen innebærer for det meste øvelser med egen kroppsvekt, slik at man også kan gjøre øvelsene hjemme. Jeg får være med og passe på at øvelsene jeg gir blir utført hensiktsmessig for hver enkelt, tilpasset individuelle forutsetninger og mål. Treningen passer for alle!

Ny gruppe fra Januar 2023, ta kontakt ved interesse / påmelding. 

Utdanning/ Kurs:

  • Naprapathôgskolan i Stockholm 2004 - 2008

  • Rehabiliteringskurs, 2011

  • Superfeet såler, 2012

  • Dry Needle – Triggerpunktbehandling med akupunkturnåler, 2013

  • STAC Professional – Integrere manuell behandling med funksjonell trening, 2014

  • Mammamagekurs med Katarina Woxnerud, 2014

  • Etterutdanningskurs i regi av Norges Naprapatforbund, 2016

  • Hypopressiv trening, grunnkurset, 2021

  • Kursholder i Trine Dahlmo metoden- en kostholdsforståelse. 

Hos naprapaten er du i trygge hender. Velkommen!

IMG_6182.jpeg

Vi er veldig glade og fornøyd med å ha henne med på laget, hun har stor interesse for å hjelpe deg med å optimalisere ditt liv og brenner for at du kan lære deg å kjenne etter i din egen kropp hva DU trenger! 

Kristin jobber ved Trondheim Naprapati som Yogainstruktør innen Deva og Mindful Yoga samt starter som kursholder innen Trine Dahlmo Metoden  - Enkle grep - Lettere liv fra Januar 2023. En kostholdsforståelse for vektreduksjon og et friskere liv.

Vi er veldig glade og fornøyd med å ha henne med på laget, hun har stor interesse for å hjelpe deg med å optimalisere ditt liv! 

`Jeg er utdannet lærer og jobbet i mange år på barneskolen før jeg utdannet  meg til Yoga og meditasjons lærer. Jeg tok min Yoga lærer utdannelse RYT 200 ved Mindful senter for yoga, Ashtanga og Yin Yoga praksis  i Bodø i 2014.

 

Jeg har fordypning i Deva Yoga for muskel og skjelett plager, og kronisk smerte.

Mindfulness instruktør utdannelsen tok jeg på Zenit i Trondheim med Viggo Johansen i 2018, og Yin Yoga del 1 med Magdalena Mecweld i Stockholm.

Hvert år arrangerer jeg Yoga retreat til Kroatia.

 

I 2023 er jeg også klar for å undervise i Trine Dalmo metoden, en spennende reise til varig endring i din hverdag.`

bottom of page